Sikeresen lezárult Komplex élelmiszeripari technológiai fejlesztés a Felföldi Édességgyártó Kft.-nél
read more »
Sikeresen lezárult a FELFÖLDI Édességgyártó Kft. GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00085 azonosítószámú projektje!
read more »
Glutén- és cukormentes alapanyagok fejlesztése félkész konyhai és édességipari termékek ipari célú gyártásáhozdi Édességgyártó Kft-nél
read more »
Glutén- és cukormentes alapanyagok fejlesztése félkész konyhai és édességipari termékek ipari célú gyártásáhozdi Édességgyártó Kft-nél
read more »
HELIX Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Felföldi Édességgyártó Kft-nél
read more »
Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél
read more »
Termelési kapacitásbővítés a FELFÖLDI Édességgyártó Kft-nél
read more »
Termelési kapacitásbővítés a FELFÖLDI Édességgyártó Kft-nél
read more »
Külpiaci megjelenés a Felföldi Édességgyártó Kft.-nél
read more »
Édességgyártó üzemcsarnok építése és nyomdaipari gép beszerzése a Felföldi Édességgyártó Kft-nél.
read more »
A projekt keretében a kedvezményezett telephelyén alapanyag, félkész és késztermék raktározására alkalmas 2.030 nm2-es üzemcsarnok épül.
read more »
Informatikai fejlesztés folytatása a Felföldi Édességgyártó Kft-nél
read more »
Jelentős csomagolás-technológiai fejlesztés
read more »
The HACCP food safety system has been in practice since 2002, serving food safety and traceability obligations. IFS management system was introduced in 2007. The company has its own laboratory, which forms the basis of internal quality control.
The goal of Felfoldi Confectionery Ltd. in the future is to make the company, the 350 employees and the community of Debrecen what it has meant in the last 35 years: a strong, developing company.
Anuga, one of the largest trade fairs regarding the number of exhibitors and exhibition space, opens its doors at the fair grounds of Koelnmesse on 9 October.
As in all international markets, Felfoldi Ltd is also trying to compete for the mercy of foreign partners, so it’s very important to us to be present at most major exhibitions of the food industry every year.