Glutén- és cukormentes alapanyagok fejlesztése félkész konyhai és édességipari termékek ipari célú gyártásához
Glutén- és cukormentes alapanyagok fejlesztése félkész konyhai és édességipari termékek ipari célú gyártásáhozdi Édességgyártó Kft-nél
Projekt címe: Glutén- és cukormentes alapanyagok fejlesztése félkész konyhai és édességipari termékek ipari célú gyártásához
A szerződött támogatás összege: 244 125 578 Ft
A támogatás mértéke 45%
Projekt tartalmának bemutatása: A FELFÖLDI Édességgyártó és Szolgáltató Kft. sikeresen pályázatot nyert el „Glutén- és cukormentes alapanyagok fejlesztése félkész konyhai és édességipari termékek ipari célú gyártásához” címen. A projekt keretében a jövőben technológiai és receptúra fejlesztések, gluténmentes alapanyagok vizsgálata, analitika kifejlesztése, Stevia alapanyag és előállítás vizsgálat, valamint eszközbeszerzés valósul meg.
Pályázat tervezett befejezésének dátuma: 2021. 04. 01.
Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00085
Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen
Diószegi út, Keleti ip. 6.
www.felfoldi.hu