Competitions


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél

23. September 2019.

Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


A szerződött támogatás összege: 252 475 170 Ft
A támogatás mértéke 50%


A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk a Felföldi Édességgyártó Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. A Felföldi Édességgyártó Kft. és Magyarország Kormánya, az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap, mint támogató képviseletében eljáró Nemzetgazdasági Minisztérium között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 252,48 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert termeléskapacitás-bővítésre.


A GINOP-1.2.1-16-2017-00377 azonosító számú projekt alapvető célja a vállalkozás gyártási kapacitásának növelése. A korszerűsített, teljesítménynövelő gépek beszerzésével versenyképesebb és hatékonyabb termelést érhet el a cég, ezáltal is növelve a hazai és nemzetközi piaci részesedését. 


A projekt keretén belül megvásárolt gyártógépek és csomagológépek, érdemben segítik a fejlődést és az automatizálást. Az üzemi épületek komplex belső átépítésre kerültek annak érdekében, hogy a gyártáshoz szükséges feltételek maximális mértékben adottak legyenek, a gyártás elszeparáltan zaj és szennyeződésmentesen mehessen végbe. A projekt keretén belül a Helix Gyártás Szoftver bevezetése segít a gyártás irányítását, a minőségellenőrzést, és a készletnyilvántartást.
A fejlesztés a jelenleg elérhető legmagasabb technológiát képviseli, amelyek segítségével a termelés energia- és anyagtakarékosabbá, komfortosabbá, a termékek magasabb minőségűvé válnak. A pályázat megvalósítása által mind termékfejlesztés jelentős piacbővítést tesz lehetővé illetve a termelés hozzáadott értékét is növeli.
A projekt nagyban hozzájárul a cég versenyképességének növeléséhez, teremtett munkahelyek megtartásához, új munkahelyek teremtéséhez, az árbevétel növeléséhez.

Pályázat tényleges befejezés dátuma: 2019. 06. 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00377

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen
Diószegi út, Keleti ip. 6.
www.felfoldi.hu

Because the quality matters

The HACCP food safety system has been in practice since 2002, serving food safety and traceability obligations. IFS management system was introduced in 2007. The company has its own laboratory, which forms the basis of internal quality control.

cert 100% produced in Hungary,
European Union
cert HACCP
Safe and Quality
food certificate
cert IFS
Safe and High End Quality
food certificate

Press room - Don’t miss a thing

100 Years at the World’s Largest Food Fair

10. october 2019.
Felfoldi news, Felfoldi Products, Social engagement

This year, the Anuga food fair in Cologne celebrates its 100th birthday. The event is both the largest and possibly the longest-running of its kind, earning its status as the number 1 food and beverage fixture in the world.

Felföldi Products on Movie Screens

24. september 2019.
Felfoldi news, Social engagement

Joseph Felfoldi has recently taken part in the shooting of the Hungarian romantic movie called 'Tékasztorik 2."

Felföldi Family Celebrates Success with Forbes Magazine

05. september 2019.
Social engagement, Felfoldi news

Felföldi Family was invited for the “The most successful family-owned Hungarian companies” gala hosted by the Forbes Magazine

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music