Competitions


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél

23. September 2019.

Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


A szerződött támogatás összege: 252 475 170 Ft
A támogatás mértéke 50%


A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk a Felföldi Édességgyártó Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. A Felföldi Édességgyártó Kft. és Magyarország Kormánya, az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap, mint támogató képviseletében eljáró Nemzetgazdasági Minisztérium között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 252,48 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert termeléskapacitás-bővítésre.


A GINOP-1.2.1-16-2017-00377 azonosító számú projekt alapvető célja a vállalkozás gyártási kapacitásának növelése. A korszerűsített, teljesítménynövelő gépek beszerzésével versenyképesebb és hatékonyabb termelést érhet el a cég, ezáltal is növelve a hazai és nemzetközi piaci részesedését. 


A projekt keretén belül megvásárolt gyártógépek és csomagológépek, érdemben segítik a fejlődést és az automatizálást. Az üzemi épületek komplex belső átépítésre kerültek annak érdekében, hogy a gyártáshoz szükséges feltételek maximális mértékben adottak legyenek, a gyártás elszeparáltan zaj és szennyeződésmentesen mehessen végbe. A projekt keretén belül a Helix Gyártás Szoftver bevezetése segít a gyártás irányítását, a minőségellenőrzést, és a készletnyilvántartást.
A fejlesztés a jelenleg elérhető legmagasabb technológiát képviseli, amelyek segítségével a termelés energia- és anyagtakarékosabbá, komfortosabbá, a termékek magasabb minőségűvé válnak. A pályázat megvalósítása által mind termékfejlesztés jelentős piacbővítést tesz lehetővé illetve a termelés hozzáadott értékét is növeli.
A projekt nagyban hozzájárul a cég versenyképességének növeléséhez, teremtett munkahelyek megtartásához, új munkahelyek teremtéséhez, az árbevétel növeléséhez.

Pályázat tényleges befejezés dátuma: 2019. 06. 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00377

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen
Diószegi út, Keleti ip. 6.
www.felfoldi.huBecause the quality matters

The HACCP food safety system has been in practice since 2002, serving food safety and traceability obligations. IFS management system was introduced in 2007. The company has its own laboratory, which forms the basis of internal quality control.

cert 100% produced in Hungary,
European Union
cert HACCP
Safe and Quality
food certificate
cert IFS
Safe and High End Quality
food certificate

Press room - Don’t miss a thing

Quick Milk, the famous flagship

18. march 2024.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

The justly famous Quick Milk, the famous flagship of the Felföldi Confectionery Company. It is perhaps the most well-known of the company's products in Hungary. Even those who do know, it would probably not have guessed how many flavours are available in this magic dipped in milk.

Felföldi Confectionery Ltd was a huge success at ISM.

01. march 2024.
ISM, Felfoldi Products

It is difficult to choose your favourites from a wide range of products. These products were the biggest hits at this year's ISM.

The Felföldi Confectionery Company is visiting ISM again.

22. january 2024.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi

The Felföldi Confectionery Manufacturer is once again attending the ISM. The plans for the booth are already in place, with products prepared and the team traveling to the exhibition ready to depart. But the question remains: what is the Felföldi Confectionery Manufacturer showcasing at ISM this year?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music