Competitions


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél

23. September 2019.

Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


A szerződött támogatás összege: 252 475 170 Ft
A támogatás mértéke 50%


A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk a Felföldi Édességgyártó Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. A Felföldi Édességgyártó Kft. és Magyarország Kormánya, az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap, mint támogató képviseletében eljáró Nemzetgazdasági Minisztérium között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 252,48 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert termeléskapacitás-bővítésre.


A GINOP-1.2.1-16-2017-00377 azonosító számú projekt alapvető célja a vállalkozás gyártási kapacitásának növelése. A korszerűsített, teljesítménynövelő gépek beszerzésével versenyképesebb és hatékonyabb termelést érhet el a cég, ezáltal is növelve a hazai és nemzetközi piaci részesedését. 


A projekt keretén belül megvásárolt gyártógépek és csomagológépek, érdemben segítik a fejlődést és az automatizálást. Az üzemi épületek komplex belső átépítésre kerültek annak érdekében, hogy a gyártáshoz szükséges feltételek maximális mértékben adottak legyenek, a gyártás elszeparáltan zaj és szennyeződésmentesen mehessen végbe. A projekt keretén belül a Helix Gyártás Szoftver bevezetése segít a gyártás irányítását, a minőségellenőrzést, és a készletnyilvántartást.
A fejlesztés a jelenleg elérhető legmagasabb technológiát képviseli, amelyek segítségével a termelés energia- és anyagtakarékosabbá, komfortosabbá, a termékek magasabb minőségűvé válnak. A pályázat megvalósítása által mind termékfejlesztés jelentős piacbővítést tesz lehetővé illetve a termelés hozzáadott értékét is növeli.
A projekt nagyban hozzájárul a cég versenyképességének növeléséhez, teremtett munkahelyek megtartásához, új munkahelyek teremtéséhez, az árbevétel növeléséhez.

Pályázat tényleges befejezés dátuma: 2019. 06. 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00377

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen
Diószegi út, Keleti ip. 6.
www.felfoldi.huBecause the quality matters

The HACCP food safety system has been in practice since 2002, serving food safety and traceability obligations. IFS management system was introduced in 2007. The company has its own laboratory, which forms the basis of internal quality control.

cert 100% produced in Hungary,
European Union
cert HACCP
Safe and Quality
food certificate
cert IFS
Safe and High End Quality
food certificate

Press room - Don’t miss a thing

Personal changes in the life of Felfoldi Confectionery Ltd.

28. december 2021.
Felfoldi news

The goal of Felfoldi Confectionery Ltd. in the future is to make the company, the 350 employees and the community of Debrecen what it has meant in the last 35 years: a strong, developing company.

Felföldi Ltd is taking part of Anuga 2021

15. september 2021.
Felföldi, Felfoldi news, Food expo

Anuga, one of the largest trade fairs regarding the number of exhibitors and exhibition space, opens its doors at the fair grounds of Koelnmesse on 9 October.

Felföldi Ltd at international exhibitions

31. january 2020.
Food expo

As in all international markets, Felfoldi Ltd is also trying to compete for the mercy of foreign partners, so it’s very important to us to be present at most major exhibitions of the food industry every year.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music