Családi nap a Talentumnál

Családi nap a Talentumnál - Illusztráció

Május 20-án Családi Napot tartott a Tálentum Baptista Általános Iskola Debrecenben. Az alábbi kedves szavakat Czirják Erika intézményvezetőtől kaptuk. 

» teljes cikk

"Fény felé" a Felföldivel

A Fény Felé Alapítvány az értelmileg akadályozott és halmozottan fogyatékos emberek megbízható partnere kíván lenni életük folyamán, minden életkorban.

» teljes cikk

Videoklippel üzent Putyinnak a debreceni vállalkozó

Videoklippel üzent Putyinnak a debreceni vállalkozó - Illusztráció

Nem lehet tudni, volt-e szerepe a csaknem 15 évnyi pereskedése számára kedvező végkifejletének, de az ismert vállalkozó, Felföldi József újra a zenén keresztül üzent a világnak. A Kodály Filharmonikusokkal készített és tavaly kiadott Ébredés című CD-je után ezúttal az orosz elnök, Vlagyimir Putyin migrációs és…

» teljes cikk

Győzött a magyar milliárdos

Győzött a magyar milliárdos - Illusztráció

Lassan tizenöt éve állt perben és haragban egy ausztrál céggel egy magyar milliárdos, Felföldi József. A debreceni édességgyáros Felföldi József találmányát, egy ízesített szívószálát ugyanis egyszerűen lenyúlta egy cég és sajátjaként forgalmazta, milliárdos károkat okozva ezzel Felföldinek.

» teljes cikk

Csarnokavatás a Felföldinél

Csarnokavatás a Felföldinél - Illusztráció

A Felföldi Édességgyártó kft a mai napon újabb jelentős lépést mondhat magáénak. A dinamikusan, napról-napra gyarapodó cég új beruházását avatja fel, adja át most a technológiai változásoknak

» teljes cikk

Borsodi gyerekeknek adományozott a Felföldi Kft.

Borsodi gyerekeknek adományozott a Felföldi Kft. - Illusztráció

A Felföldi Édességgyártó Kft. rengeteg ajándékot adott, így a pedagógusok több részletben fogják kiosztani a város minden gyerekének. Már első alkalommal nagyon nagy sikere volt a mindenízű szívószálaknak és a többi sok finomságnak! Ezúton is köszönjük a nagylelkű felajánlást!

» teljes cikk

Futottak a Felföldisek

Futottak a Felföldisek - Illusztráció

Elismerést váltott ki a Kinizsi 100 teljesítménytúrán az a 6 sportoló, akik cégünkért és Kft-nk képviseletében hősiesen leküzdötték – szintidőn belül - május 24-én a 40 km-es távot.

» teljes cikk

Szívószálért harcol a magyar feltaláló

Budapest — Több milliárd forintos bevétel és közel háromszáz ember munkahelye van újból veszélyben – ezt mondta Felföldi József, aki elkeseredésében csütörtökön dolgozói gyűrűjében vonult a Parlament elé.

» teljes cikk

TILTAKOZÁS A KORRUPCIÓ ELLEN – SAJTÓANYAG

Hogyan lehet off-shore céget csinálni a magyar bíróságokból? Miként tehetnek tönkre egy vállalkozást több diplomás, jogot végzett emberek igaztalanul, a paragrafusok mögé burkolózva? Pártatlan, vagy sem a bíró, amikor tömöttnek látszó krokodilbőr táskát lát? Hangsúlyozzuk: csak látja, mi pedig nem, hogy van-e, lesz-e…

» teljes cikk

Kengurut küldött ellenfele Felföldinek

Állati furcsa ajándékot kapott ellenfelétől Felföldi József. A debreceni édességgyárost védjegybirtoklás vádja miatt éveken át meghurcolta egy ausztrál cég, az Unistraw, amely nemes üegyszerűséggel ellopta Felföldi találmányát, az ízesített szívószálat, és sajátjaként kezdte gyártani.

» teljes cikk

Dalban mondja el üzleti harcait Felföldi

Rockoperát ír üzleti vitáiból és bírósági kudarcaiból az a debreceni milliárdos édességgyáros, akinek küzdelméről a Bors már többször is beszámolt. A kétmilliárdos kárát egy perben behajtani szándékozó, szívószálgyártással foglalkozó üzletember most nem mindennapi eszközt…

» teljes cikk

200 milliót költöttek édességre Debrecenben!

200 milliót költöttek édességre Debrecenben! - Illusztráció

“Már fiatal koromban eldöntöttem, hogy nem akarok alkalmazott lenni”. Felföldi József elsők között volt, aki hamburgert árult, majd szappannal és fürdősóval foglalkozott, ma pedig már a hatezer négyzetméteres Felföldi édességgyár tulajdonosaként aposztrofálható."

» teljes cikk

Szimfóniát írt a debreceni édességgyáros!

Szimfóniát írt a debreceni édességgyáros! - Illusztráció

Különleges esemény színhelye volt pénteken este a Bartók terem Debrecenben. A nóvumot nem az jelentette, hogy próbált a Kodály filharmónikusok, még a sok mikrofon és kábel sem okozott feltűnést. Annál inkább egy őszes úr, aki átszellemült arccal hallgatta a zenészeket és néha könny csillant meg a szemében.

» teljes cikk

Munkahelyteremtés 2012.

A Felföldi Édességgyártó Kft. és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató képviseletében eljáró ÉARFÜ Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó…

» teljes cikk

Munkahelyteremtés 2010.

A Felföldi Édességgyártó Kft. és az ÉARFÜ Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 53 229 792 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert telephelyfejlesztésre.

» teljes cikk