"Fény felé" a Felföldivel

A Fény Felé Alapítvány az értelmileg akadályozott és halmozottan fogyatékos emberek megbízható partnere kíván lenni életük folyamán, minden életkorban.

Hisznek abban, hogy nekik is joguk van egyéni lehetőségeiknek és igényeiknek megfelelő életet élni, emberhez méltó bánásmódban részesülni, tanulni, dolgozni, sportolni, szórakozni, a társadalom tagjaként élni.

A Fény Felé Alapítvány az általa működtetett intézményekben: lakóotthonában, napközijében, foglalkoztató műhelyeiben európai színvonalú szociális ellátási formát biztosít értelmileg akadályozott és halmozottan fogyatékos embereknek, továbbá önálló, a normalizáció és integráció követelményeihez igazodó életvitelt teremtenek meg.


A Fény Felé Alapítvány tevőlegesen részt kíván venni az újszerű szociális ellátási formák megvalósításáért Magyarországon. Arra törekszenek hogy a jövőben újabb intézményeket (lakóotthont, támogatott lakást) építsenek az értelmi-, mozgássérült és halmozottan sérült emberek igényeinek megfelelően és Fény Felé Esélycentrum néven hálózatban működhessenek.

A Fény Felé Alapítvány elismeri, hogy ezt a munkát hozzáértő, elkötelezett munkatársakkal, gyermekük jövője érdekében tenni akaró szülőkkel és az ügy érdekében tenni akaró önkéntesekkel, támogatókkal lehet elérni.

A Felföldi Édességgyártó Kft. számára is kiemelkedően fontos az értelmileg akadályozott és halmozottan fogyatékos emberek munkájának támogatása.
Ezért a quick milk boci és a Classic Kitchen termékcsalád segítségével édesítette meg az Alapítvány tevőleges részvételét a kampányukban.