Quick Family

Tejet ízesítő szívószál. Rakd bele a tejbe és élvezd a nagyszerű ízeket a különleges szívószálak segítségével. Csak természetes ízesítő használatával készülnek.Laktózérzékenyek is ihatják, hiszen kókusz,-és szójatejjel is nagyon finom. Megtalálható csokoládé, eper, vanília, banán, karamell és csokis-banán ízestésben. (1 db/csomag)

Tejet ízesítő szívószál. Rakd bele a tejbe és élvezd a nagyszerű ízeket a különleges szívószálak segítségével. Csak természetes ízesítő használatával készülnek.Laktózérzékenyek is ihatják, hiszen kókusz,-és szójatejjel is nagyon finom. Megtalálható csokoládé, eper, vanília, banán, karamell és csokis-banán ízestésben. (5db/csomag)

Tejet ízesítő szívószál. Rakd bele a tejbe és élvezd a nagyszerű ízeket a különleges szívószálak segítségével. Csak természetes ízesítő használatával készülnek.Laktózérzékenyek is ihatják, hiszen kókusz,-és szójatejjel is nagyon finom. Megtalálható csokoládé, eper, vanília, banán, karamell és csokis-banán ízestésben. (6db/csomag)

Tejet ízesítő szívószál. Rakd bele a tejbe és élvezd a nagyszerű ízeket a különleges szívószálak segítségével. Csak természetes ízesítő használatával készülnek.Laktózérzékenyek is ihatják, hiszen kókusz,-és szójatejjel is nagyon finom. Megtalálható csokoládé, eper, vanília, banán, karamell és csokis-banán ízestésben. (10db/csomag)

Tökéletes áruházaknak és boltoknak Helyet ad 160 terméknek Figyelemfelkeltő

Vizet tejjé varázsolni? Miért is ne? A Quick Milk tablettáját csak dobd fél liter vízbe, keverd fel, és ihatod is!