Competitions


HELIX Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Felföldi Édességgyártó Kft-nél

2019. September 30.

HELIX Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


HELIX Vállalatirányítási rendszer bevezetése a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


A szerződött támogatás összege: 23 990 280 Ft
A támogatás mértéke 50%


A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk a Felföldi Édességgyártó Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. A Felföldi Édességgyártó Kft. és Magyarország Kormánya, az Európai Unió Strukturális és Beruházási Alap, mint támogató képviseletében eljáró Nemzetgazdasági Minisztérium között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 23,99 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert termeléskapacitás-bővítésre.


A GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00229 azonosító számú projekt alapvető célja a vállalkozás versenyképességének javítása, piaci pozíciónk erősítése, amelyet több egymásra épülő, egymást kiegészítő fejlesztéssel kívánunk elérni. A vállalkozási tevékenység kapcsán egyre gyakrabban kell gyors és hatékony döntéseket hozni, amelyekhez naprakész, pontos vezetői információkra van szükség. Szükségünk van tehát egy olyan korszerű, integrált vállalatirányítási rendszerre, amely a cégünk követelményeinek megfelelő információs igényeket teljes körűen, elvárásainknak megfelelően tudja biztosítani.


A projekt keretében a Rose Software Kft. Helix Vállalatirányítási rendszerét vezetjük be helyben telepített és felhő alapú modulokkal. Egy másik projekt keretében bevezetésre került a Helix rendszer Gyártás programcsomagja, amely a cég gyártási folyamatait hivatott gördülékenyebbé és hatékonyabbá tenni. Jelen projekt többek között logisztikai, értékesítési, beszerzési, ügyfélkapcsolat kezelési, pénzügyi és számviteli modulok bevezetésével biztosítja a cég vezetői számára a naprakész információkat döntéseik meghozatalához.

A Helix rendszer segít az árukészlet nyilvántartásában, támogatja az optimális készletszint és készlet összetétel kialakítását. A kereskedelmi folyamatokra az áruforgalom, az ajánlatkérések és –készítések támogatásán, a kiszállítási dokumentációk vezetésén keresztül gyakorol pozitív hatást. Alacsonyabb költséggel mutathatók ki továbbá a biztos üzleti lehetőségek, valamint növekszik az ügyviteli, kereskedelmi folyamatok pontossága, ellenőrzöttsége.

Pályázat tényleges befejezés dátuma: 2019. 09. 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00229 

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen
Diószegi út, Keleti ip. 6.
www.felfoldi.huMert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music