Competitions


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél

2019. September 23.

Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


Komplex termelési kapacitásbővítés II. ütem a Felföldi Édességgyártó Kft-nél


A szerződött támogatás összege: 252 475 170 Ft
A támogatás mértéke 50%


A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk a Felföldi Édességgyártó Kft. egy dinamikusan fejlődő vállalkozás. A Felföldi Édességgyártó Kft. és Magyarország Kormánya, az Európai Unió Regionális Fejlesztési Alap, mint támogató képviseletében eljáró Nemzetgazdasági Minisztérium között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 252,48 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert termeléskapacitás-bővítésre.


A GINOP-1.2.1-16-2017-00377 azonosító számú projekt alapvető célja a vállalkozás gyártási kapacitásának növelése. A korszerűsített, teljesítménynövelő gépek beszerzésével versenyképesebb és hatékonyabb termelést érhet el a cég, ezáltal is növelve a hazai és nemzetközi piaci részesedését. 


A projekt keretén belül megvásárolt gyártógépek és csomagológépek, érdemben segítik a fejlődést és az automatizálást. Az üzemi épületek komplex belső átépítésre kerültek annak érdekében, hogy a gyártáshoz szükséges feltételek maximális mértékben adottak legyenek, a gyártás elszeparáltan zaj és szennyeződésmentesen mehessen végbe. A projekt keretén belül a Helix Gyártás Szoftver bevezetése segít a gyártás irányítását, a minőségellenőrzést, és a készletnyilvántartást.
A fejlesztés a jelenleg elérhető legmagasabb technológiát képviseli, amelyek segítségével a termelés energia- és anyagtakarékosabbá, komfortosabbá, a termékek magasabb minőségűvé válnak. A pályázat megvalósítása által mind termékfejlesztés jelentős piacbővítést tesz lehetővé illetve a termelés hozzáadott értékét is növeli.
A projekt nagyban hozzájárul a cég versenyképességének növeléséhez, teremtett munkahelyek megtartásához, új munkahelyek teremtéséhez, az árbevétel növeléséhez.

Pályázat tényleges befejezés dátuma: 2019. 06. 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00377

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
4030 Debrecen
Diószegi út, Keleti ip. 6.
www.felfoldi.huMert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music