Competitions


Sikeresen lezárult a FELFÖLDI Édességgyártó Kft. GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00085 azonosítószámú projektje!

2021. October 21.

Sikeresen lezárult a FELFÖLDI Édességgyártó Kft. GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00085 azonosítószámú projektje!


A fejlesztés során glutén- és cukormentes alapanyagok felhasználásával félkész konyhai és édességipari termékek kifejlesztése valósult meg, receptúrák kikísérletezésével, laboratóriumi anyagvizsgálatok mellett. Olyan termékek kifejlesztésére került sor, amelyek a felhasználó szempontjából az egészségtudatos táplálkozást, illetve a fenntartható, magas életminőséget biztosítják.


Továbbá a technológiafejlesztés keretében új csomagológép került beszerzésre, a korszerűbb és hatékonyabb gyártást támogatva. Megvalósult az ehető szívószál szárítóberendezéseinek, a glutén-, és cukormentes termékek csomagolására szolgáló gép légtechnikai rendszerének, valamint a homogenizáló és adagoló berendezéseinek megtervezése, tesztelése és a gyártásba történő bevezetése.


A projekt kiemelten hozzájárult cégünk kutatás-fejlesztési tevékenységének elősegítéséhez, valamint a hazai és külföldi piacokon történő megjelenéséhez.Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. january 03.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.

A Felföldi Kft. részt vesz a 2021-es Anuga kiállításon

2021. september 15.
Felfoldi news, Food expo

2021. október 9-én újra megnyitja kapuit Koelnmesse területén az Anuga, amely a kiállítók számát és területét tekintve az egyik legnagyobb kereskedelmi expónak számít Európában.

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. january 31.
Food expo

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music