Competitions


Sikeresen lezárult a FELFÖLDI Édességgyártó Kft. GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00085 azonosítószámú projektje!

2021. October 21.

Sikeresen lezárult a FELFÖLDI Édességgyártó Kft. GINOP-2.1.2-8-1-4-16-2017-00085 azonosítószámú projektje!


A fejlesztés során glutén- és cukormentes alapanyagok felhasználásával félkész konyhai és édességipari termékek kifejlesztése valósult meg, receptúrák kikísérletezésével, laboratóriumi anyagvizsgálatok mellett. Olyan termékek kifejlesztésére került sor, amelyek a felhasználó szempontjából az egészségtudatos táplálkozást, illetve a fenntartható, magas életminőséget biztosítják.


Továbbá a technológiafejlesztés keretében új csomagológép került beszerzésre, a korszerűbb és hatékonyabb gyártást támogatva. Megvalósult az ehető szívószál szárítóberendezéseinek, a glutén-, és cukormentes termékek csomagolására szolgáló gép légtechnikai rendszerének, valamint a homogenizáló és adagoló berendezéseinek megtervezése, tesztelése és a gyártásba történő bevezetése.


A projekt kiemelten hozzájárult cégünk kutatás-fejlesztési tevékenységének elősegítéséhez, valamint a hazai és külföldi piacokon történő megjelenéséhez.Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music