Competitions


Sikeresen lezárult Komplex élelmiszeripari technológiai fejlesztés a Felföldi Édességgyártó Kft.-nél

2023. September 14.

Sikeresen lezárult Komplex élelmiszeripari technológiai fejlesztés a Felföldi Édességgyártó Kft.-nél


 

 

 

A szerződött támogatás összege: 474 202 369 Ft

A támogatás mértéke : 60%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekttel fő célkitűzésünk, hogy termékeinket a piac továbbra is kiváló minőségű és innovatív termékként ismerje el, továbbá cégünk hatékonysága és produktivitása jelentősen fejlődjön. Projektünk keretében alapvetően a gyártás kapacitásbővítését, minőségi fejlesztését valósítjuk meg.

A projekt keretén belül beszerzendő, gyártást és az ahhoz kapcsolódó csomagolást végző technológiai berendezések mind azt a célt szolgálja, hogy a nagy élőmunka-igényes termékeink gyártását egyre inkább automatizálni tudjuk a kapacitásnövelés érdekében.

Nagy hangsúlyt fektetünk cégünk rugalmasságának kialakítására, a legmodernebb és egyedi igényeinket leginkább kiszolgáló berendezések beszerzésére.

Projektünk újonnan kifejlesztett termék (Perecgolyó) gyártásához is kapcsolódik, az ehhez szükséges szinte teljes technológiai sort a projekt keretében kívánjuk beszerezni. Emellett a már meglévő sajtchips (Let's Cheese), ehető szívószál (Quick Milk) és üveges Classic Kitchen termékcsaládunk gyártásához szükséges technológiai korszerűsítés és kapacitásbővítés is megvalósulhat a projekt által.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.07.03.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.12-21-2021-00009

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Kft
4030 Debrecen
Keleti Ipartelep utca 6.
www.felfoldi.hu

 Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music