Magunkról - A Felföldi története

Felföldi József tulajdonos 1986-ban alapította a Felföldi Édességgyártó Kft-t, mely azóta is töretlen sikerrel van jelen világszerte az édességipari termékek széles piacán. 

A cég motorja jelenleg is Felföldi József.

 

KEZDETEK

KEZDETEK

1986-ban Felföldi József ügyvezető igazgató proaktív hozzáállással és ambíciókkal kezdte üzleti tevékenységét, amely Magyarországon ebben az időszakban kétségtelenül úttörőnek volt tekinthető. Eleinte nyomdai anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott, mely termékeket a cég saját nyomdájában (mely ma is használatban van), állított elő. Ezek elsősorban színes, szemet gyönyörködő képeslapok, szórólapok, brosúrák és eseményanyagok voltak, melyek elsősorban a helyi magyar közönség számára készültek.

Ezzel párhuzamosan Felföldi úr nyitott a kozmetikai ipar felé, különböző fürdősókat, illatanyagokat és egyéb hasonló termékek gyártásába kezdett. Manufaktúrájából kerültek ki a saját márkájú, kézzel készített kozmetikumai is, amelyek természetes anyagokból készültek.  Ezen fejlesztései előrevetítették a jövő oly népszerű kézműves termékeinek piaci térhódítását.Egyedi termékeit a debreceni Grand Hotel Aranybikában található exkluzív üzletében, „Felföldi” márkanév alatt értékesítette a debreceni polgárok nagy örömére.

Kezdő időszakának sikerei és eredményei Felföldi Józsefet arra ösztönözték, hogy újabbnál újabb ötleteket dolgozzon ki és valósítson meg, új területeket és célcsoportokat hódítson meg. Így kerültek a figyelem központjába a gyermekek is, akik a „jövő kulcsát” jelentették a cég számára, amikor piacra dobta kreatív társasjátékait. 1990-ben elindította a cukrásztermékek és édességek gyártását, melyek palettája azóta is folyamatos növekedést mutat a cég életében. Az áttörő sikert 1996. évben a saját fejlesztésű, világszenzációnak számító Quick Milk termékcsalád hozta meg a Felföldi Kft. életében, mely azóta is folyamatos fejlesztéseken és brand bővítésen megy keresztül. A varázsszívószálat folyamatosan és töretlen sikerrel  az összes kontinensre szállítunk.
 

Felföldi innovatív termékekek kínál & boldogságot árul

Komoly szaktudást és precizitást igénylő, speciális és újszerű gyártási technológiáink egyedülállónak számítanak.

Kereskedelem - a világ minden tájáról

Édességeinket, snackjeinket világszerte értékesítjük: A teljesség igénye nélkül, különösen népszerűek: Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Franciaországban, Svájcban, Ausztriában, Svédországban, Norvégiában, Spanyolországban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Japánban, Koreában, Ausztráliában, Oroszországban, Azerbajdzsán, Litvánia és Irak.Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

A titokra fényderült!

2024. january 19.
Felfoldi news, Felfoldi Products, Felföldi

Sokakban felmerült kérdés volt az, hogy a Felföldi Édességgyártó Kft. magyar cég révén mely üzletekben van jelen, termékeit hol lehet megvásárolni? Megérkezett a válasz! 

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music