Magunkról - A Felföldi története

Felföldi József tulajdonos 1986-ban alapította a Felföldi Édességgyártó Kft-t, mely azóta is töretlen sikerrel van jelen világszerte az édességipari termékek széles piacán. 

A cég motorja jelenleg is Felföldi József.

 

KEZDETEK

KEZDETEK

1986-ban Felföldi József ügyvezető igazgató proaktív hozzáállással és ambíciókkal kezdte üzleti tevékenységét, amely Magyarországon ebben az időszakban kétségtelenül úttörőnek volt tekinthető. Eleinte nyomdai anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott, mely termékeket a cég saját nyomdájában (mely ma is használatban van), állított elő. Ezek elsősorban színes, szemet gyönyörködő képeslapok, szórólapok, brosúrák és eseményanyagok voltak, melyek elsősorban a helyi magyar közönség számára készültek.

Ezzel párhuzamosan Felföldi úr nyitott a kozmetikai ipar felé, különböző fürdősókat, illatanyagokat és egyéb hasonló termékek gyártásába kezdett. Manufaktúrájából kerültek ki a saját márkájú, kézzel készített kozmetikumai is, amelyek természetes anyagokból készültek.  Ezen fejlesztései előrevetítették a jövő oly népszerű kézműves termékeinek piaci térhódítását.Egyedi termékeit a debreceni Grand Hotel Aranybikában található exkluzív üzletében, „Felföldi” márkanév alatt értékesítette a debreceni polgárok nagy örömére.

Kezdő időszakának sikerei és eredményei Felföldi Józsefet arra ösztönözték, hogy újabbnál újabb ötleteket dolgozzon ki és valósítson meg, új területeket és célcsoportokat hódítson meg. Így kerültek a figyelem központjába a gyermekek is, akik a „jövő kulcsát” jelentették a cég számára, amikor piacra dobta kreatív társasjátékait. 1990-ben elindította a cukrásztermékek és édességek gyártását, melyek palettája azóta is folyamatos növekedést mutat a cég életében. Az áttörő sikert 1996. évben a saját fejlesztésű, világszenzációnak számító Quick Milk termékcsalád hozta meg a Felföldi Kft. életében, mely azóta is folyamatos fejlesztéseken és brand bővítésen megy keresztül. A varázsszívószálat folyamatosan és töretlen sikerrel  az összes kontinensre szállítunk.
 

EXPONENCIÁLIS NÖVEKEDÉS

A Felfoldi Édességgyártó Kft. (és leányvállalatai) egy teljes mértékben magyar tulajdonban, magyar székhellyel és telephellyel rendelkező cégcsoport. Jelenleg mintegy 300 alkalmazottat foglalkoztatunk, mely szám évről évre folyamatosan növekszik. Büszkén mondhatjuk, hogy a dinamikus munkaerő-növekedéssel -, a jelenlegi kihívásokkal teli gazdasági kontextusban- kitűnő eredményt tudunk felmutatni Magyarországon és Európában egyaránt.

Gyártási technológiáink abszolúte egyedi tudást igényelnek, amelyet máshol nem lehet elsajátítani és kifejleszteni sem. Az alkalmazottak képzését természetesen magasan kvalifikált szakemberek végzik, minden szakmai területen. A gépesítés és az automatizálás állandó korszerűsítését, a folyamatos megrendelések, fejlesztések és a piaci növekedés teszi lehetővé.

Cégünk, több mint harminc külön fajta terméket gyárt, és sok egyéb ötlet fejlesztés alatt áll. Mindegyik termékünk egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik, különös tekintettel a minőségi összetevők felhasználására.

Üzemeink minden olyan infrastrukturális, műszaki és humán erőforrással rendelkeznek, amelyek a kiváló minőségű gyártáshoz elengedhetetlenek, és így teljes mértékben megfelelnek mind az ipari, mind a fogyasztói elvárásoknak.

Jelenleg a következő típusú termékeket állítjuk elő: folyékony és félszilárd (gél) édességek, nyalókák, por termékek, tablettázott termékek, rágócukorkák, csokoládé termékek, süteményalapok, drazsírozott édességek, különböző snackek.

 

EXPONENCIÁLIS NÖVEKEDÉS

Felföldi innovatív termékekek kínál & boldogságot árul

Komoly szaktudást és precizitást igénylő, speciális és újszerű gyártási technológiáink egyedülállónak számítanak.

Kereskedelem - a világ minden tájáról

Édességeinket, snackjeinket világszerte értékesítjük: A teljesség igénye nélkül, különösen népszerűek: Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Franciaországban, Svájcban, Ausztriában, Svédországban, Norvégiában, Spanyolországban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Japánban, Koreában, Ausztráliában, Oroszországban, Azerbajdzsán, Litvánia és Irak.

Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

A Figyelő Top200 Gálaestjén jártunk

2018. october 12.
Felfoldi news

A Figyelő idén is elkészítette top 200-as rangsorát a magyar vállalatokról, amelyek az árbevételen kívül többnyire hatékonyságban, termelékenységben és dolgozói keresetekben is csúcstartók. A tegnap esti díjkiosztó gálaesttel zárult az eseménysorozat, ahova a Felföldi Kft. is meghívást kapott. 

Konferencián jártunk

2018. october 10.
Felfoldi news

Hogyan működik a vállalkozás- és brandépítés az élelmiszeriparban?
Milyen eszközökkel férhetünk hozzá a hazai és nemzetközi innovációs forráslehetőségekez?
Ezekre a kérdésekre kerestük a választ szeptember 26 és 27 között az "Innováció és nemzetköziesedés a hazai élelmiszeriparban" konferencián, mely a Pharmapolis Innovatív Élelmiszeripari Klaszter szervezett a Debreceni Egyetemen.

Felföldi Édességgyártó a közösségi médiában

2018. august 29.
Felfoldi news

Nagy örömmel tölt el bennünket a rengeteg rajongói visszajelzés cégünkkel és termékeinkkel kapcsolatban a különböző közösségi média oldalakon. Megtalálhatóak vagyunk a Facebookon, Twitteren, Instagramon, Youtubeon, Google Pluszon és büszkén kijelenthetjük, hogy több ezer követővel és rajongó táborral rendelkezünk ezeken az oldalakon. Mindez nagyon sokat jelent nekünk és egyben nagyszerű motiváció is számunkra a további termék fejlesztésekhez és növekedéshez. Nagyon büszkén figyeljük követőink növekvő táborát a világ minden tájáról és azon fogunk dolgozni, hogy minél több érdekes és színes tartalommal lássuk el olvasóinkat folyamatosan.Hálásan köszönjük nektek, hogy aktívan követtek bennünket az oldalainkon!

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music