Magunkról - A Felföldi története

Felföldi József tulajdonos 1986-ban alapította a Felföldi Édességgyártó Kft-t, mely azóta is töretlen sikerrel van jelen világszerte az édességipari termékek széles piacán. 

A cég motorja jelenleg is Felföldi József.

 

KEZDETEK

KEZDETEK

1986-ban Felföldi József ügyvezető igazgató proaktív hozzáállással és ambíciókkal kezdte üzleti tevékenységét, amely Magyarországon ebben az időszakban kétségtelenül úttörőnek volt tekinthető. Eleinte nyomdai anyagok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott, mely termékeket a cég saját nyomdájában (mely ma is használatban van), állított elő. Ezek elsősorban színes, szemet gyönyörködő képeslapok, szórólapok, brosúrák és eseményanyagok voltak, melyek elsősorban a helyi magyar közönség számára készültek.

Ezzel párhuzamosan Felföldi úr nyitott a kozmetikai ipar felé, különböző fürdősókat, illatanyagokat és egyéb hasonló termékek gyártásába kezdett. Manufaktúrájából kerültek ki a saját márkájú, kézzel készített kozmetikumai is, amelyek természetes anyagokból készültek.  Ezen fejlesztései előrevetítették a jövő oly népszerű kézműves termékeinek piaci térhódítását.Egyedi termékeit a debreceni Grand Hotel Aranybikában található exkluzív üzletében, „Felföldi” márkanév alatt értékesítette a debreceni polgárok nagy örömére.

Kezdő időszakának sikerei és eredményei Felföldi Józsefet arra ösztönözték, hogy újabbnál újabb ötleteket dolgozzon ki és valósítson meg, új területeket és célcsoportokat hódítson meg. Így kerültek a figyelem központjába a gyermekek is, akik a „jövő kulcsát” jelentették a cég számára, amikor piacra dobta kreatív társasjátékait. 1990-ben elindította a cukrásztermékek és édességek gyártását, melyek palettája azóta is folyamatos növekedést mutat a cég életében. Az áttörő sikert 1996. évben a saját fejlesztésű, világszenzációnak számító Quick Milk termékcsalád hozta meg a Felföldi Kft. életében, mely azóta is folyamatos fejlesztéseken és brand bővítésen megy keresztül. A varázsszívószálat folyamatosan és töretlen sikerrel  az összes kontinensre szállítunk.
 

Felföldi innovatív termékekek kínál & boldogságot árul

Komoly szaktudást és precizitást igénylő, speciális és újszerű gyártási technológiáink egyedülállónak számítanak.

Kereskedelem - a világ minden tájáról

Édességeinket, snackjeinket világszerte értékesítjük: A teljesség igénye nélkül, különösen népszerűek: Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában, Franciaországban, Svájcban, Ausztriában, Svédországban, Norvégiában, Spanyolországban, Kanadában, az Egyesült Államokban, Japánban, Koreában, Ausztráliában, Oroszországban, Azerbajdzsán, Litvánia és Irak.Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. january 03.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.

A Felföldi Kft. részt vesz a 2021-es Anuga kiállításon

2021. september 15.
Felfoldi news, Food expo

2021. október 9-én újra megnyitja kapuit Koelnmesse területén az Anuga, amely a kiállítók számát és területét tekintve az egyik legnagyobb kereskedelmi expónak számít Európában.

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. january 31.
Food expo

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music