Competitions


Sikeresen lezárult Komplex élelmiszeripari technológiai fejlesztés a Felföldi Édességgyártó Kft.-nél

2023. September 14.

Sikeresen lezárult Komplex élelmiszeripari technológiai fejlesztés a Felföldi Édességgyártó Kft.-nél


 

 

 

A szerződött támogatás összege: 474 202 369 Ft

A támogatás mértéke : 60%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekttel fő célkitűzésünk, hogy termékeinket a piac továbbra is kiváló minőségű és innovatív termékként ismerje el, továbbá cégünk hatékonysága és produktivitása jelentősen fejlődjön. Projektünk keretében alapvetően a gyártás kapacitásbővítését, minőségi fejlesztését valósítjuk meg.

A projekt keretén belül beszerzendő, gyártást és az ahhoz kapcsolódó csomagolást végző technológiai berendezések mind azt a célt szolgálja, hogy a nagy élőmunka-igényes termékeink gyártását egyre inkább automatizálni tudjuk a kapacitásnövelés érdekében.

Nagy hangsúlyt fektetünk cégünk rugalmasságának kialakítására, a legmodernebb és egyedi igényeinket leginkább kiszolgáló berendezések beszerzésére.

Projektünk újonnan kifejlesztett termék (Perecgolyó) gyártásához is kapcsolódik, az ehhez szükséges szinte teljes technológiai sort a projekt keretében kívánjuk beszerezni. Emellett a már meglévő sajtchips (Let's Cheese), ehető szívószál (Quick Milk) és üveges Classic Kitchen termékcsaládunk gyártásához szükséges technológiai korszerűsítés és kapacitásbővítés is megvalósulhat a projekt által.

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.07.03.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.12-21-2021-00009

Kedvezményezett:
Felföldi Édességgyártó és Szolgáltató Kft
4030 Debrecen
Keleti Ipartelep utca 6.
www.felfoldi.hu

 Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. january 03.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.

A Felföldi Kft. részt vesz a 2021-es Anuga kiállításon

2021. september 15.
Felfoldi news, Food expo

2021. október 9-én újra megnyitja kapuit Koelnmesse területén az Anuga, amely a kiállítók számát és területét tekintve az egyik legnagyobb kereskedelmi expónak számít Európában.

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. january 31.
Food expo

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music