A Felföldi Édességgyártó Kft szponzorációs stratégiája

Érvényes: 2019. november 27-től 


A Felföldi Édességgyártó Kft. fontosnak tartja, hogy a szervezet gazdasági lehetőségeihez mérten segítse a helyi, regionális és országos közösségek fejlődését, építő szándékú kezdeményezések kialakulását, a fiatal tehetségek mentorálását és a művészeti tevékenységek pártolását.

Cégünk támogatási tevékenysége a vállalati, társadalmi felelősségvállalási stratégiával összhangban valósul meg. Célunk az olyan programok és események támogatása, amelyek összhangban vannak a Felföldi Édességgyártó Kft. és márkáink céljaival és azok küldetésével.

A továbbiakban részletes tájékoztatást nyújtunk szponzorációs stratégiánk alapelveiről. A stratégia azokat az alapvető irányvonalakat határozza meg, melyek a támogatási kérelmek elbírálásával kapcsolatban segíti cégünket.

A Felföldi Édességgyártó Kft. éves szponzorációs tervét két ciklusban állítja össze. A januártól júniusig tartó időszak tekinthető az első szponzorációs félévnek, melyhez kapcsolódó kérelmek beérkezését a megelőző év novemberétől december végéig várjuk. A második féléves szponzorációs időszak júliustól decemberig tart, melyhez kapcsolódó kérelmeket áprilisától júniusig várjuk (az aktuális pályázati felhívásnak megfelelően).

A pályázati határidő előtt és után beérkező szponzorációs kérelmeket nem áll módunkban elbírálni és támogatni. Mivel minden évben számos megkereséssel fordulnak hozzánk, ezért kérjük, pályázatát abban az esetben küldje el számunkra, amennyiben a támogatandó kezdeményezés illeszkedik cégünk szponzorációs tevékenységének irányelveihez.

A Felföldi Édességgyártó Kft. által támogatandó területek:

• Helyi (debreceni), megyei (Hajdú-Bihar megye), regionális (Észak-Alföld) és kiemelet ügyek esetében országos közösségi, közösségépítést szolgáló események, kezdeményezések.
• Fiataloknak szóló prevenciós (megelőző) kampányok, egészséges életmódra való nevelés. 
• Egészségmegőrző kampányok, egészségügyi szűrőnapok.
• Gyermek és felnőtt sportesemények.
• Fiatal tehetségek mentorálása a sport, az irodalom, és a zeneművészet területén.
• Művészeti projektek, rendezvények.
• Környezetvédelemmel kapcsolatos közösségi programok.
• Állatvédelemhez kapcsolódó közösségi kezdeményezések.

Kérjük, amennyiben úgy gondolja, hogy kérése a fenti kritériumoknak megfelel, úgy írásos megkeresését juttassa el az alábbi email címre az aktuális pályázati időszakban: marketingmanager@felfoldi.huA 2020. január és június közötti szponzorációs időszakra
2019. november 27. és 2019. december 31. között lehet pályázni.A kérelem formai és tartalmi követelményei:

Kérését maximum egy A4-es oldal terjedelemben, vagy videóüzenetben fogalmazza meg.

Jelentkezés előtt kérjük olvassa el az adatvédelmi szabályzatot!

Az összefoglaló tartalmazza:
• a rendezvény, kezdeményezés dátumát,
• a rendezvény, kezdeményezés célját,
• azt, hogy mindez hogyan illeszkedik vállalatunk stratégiájához,
• a rendezvény rövid leírását,
• a várható létszámot,
• a támogatási igény mértékét, módját,
• minden egyéb mérvadó információt.


A beadott pályázatokat cégünk munkatársai egyesével értékelik. A szponzorációval kapcsolatos döntésről minden pályázót írásos formában értesítünk a beadási határidőt követő 15 munkanapon belül.

Az elbírálást követően a pályázókkal egyéni megállapodást kövünk a szponzorációhoz kapcsolódóan.

A pályázat elkészítéséhez jó munkát kívánunk! Már alig várjuk, hogy halljunk Önről és az Ön által képviselt kezdeményezésről!


 Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. january 03.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.

A Felföldi Kft. részt vesz a 2021-es Anuga kiállításon

2021. september 15.
Felfoldi news, Food expo

2021. október 9-én újra megnyitja kapuit Koelnmesse területén az Anuga, amely a kiállítók számát és területét tekintve az egyik legnagyobb kereskedelmi expónak számít Európában.

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. january 31.
Food expo

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music