A Felföldi Édességgyártó Kft szponzorációs stratégiája

A Felföldi Édességgyártó Kft. fontosnak tartja, hogy a szervezet gazdasági lehetőségeihez mérten segítse a helyi, regionális és országos közösségek fejlődését, építő szándékú kezdeményezések kialakulását, a fiatal tehetségek mentorálását és a művészeti tevékenységek pártolását.


Cégünk támogatási tevékenysége a vállalati, társadalmi felelősségvállalási stratégiával összhangban valósul meg. Célunk az olyan programok és események támogatása, amelyek összhangban vannak a Felföldi Édességgyártó Kft. és márkáink céljaival és azok küldetésével.

A továbbiakban részletes tájékoztatást nyújtunk szponzorációs stratégiánk alapelveiről. A stratégia azokat az alapvető irányvonalakat határozza meg, melyek a támogatási kérelmek elbírálásával kapcsolatban segíti cégünket.

A Felföldi Édességgyártó Kft. éves szponzorációs tervét két ciklusban állítja össze.

       - A januártól júniusig tartó időszak tekinthető az első szponzorációs félévnek, melyhez kapcsolódó kérelmek beérkezését a megelőző év novemberétől december végéig várjuk.

       -A második féléves szponzorációs időszak júliustól decemberig tart, melyhez kapcsolódó kérelmeket áprilisától - júniusig várjuk (az aktuális pályázati felhívásnak megfelelően).

A pályázati határidő előtt és után beérkező szponzorációs kérelmeket nem áll módunkban elbírálni és támogatni. Mivel minden évben számos megkereséssel fordulnak hozzánk, ezért kérjük, pályázatát abban az esetben küldje el számunkra, amennyiben a támogatandó kezdeményezés illeszkedik cégünk szponzorációs tevékenységének irányelveihez.

A Felföldi Édességgyártó Kft. által támogatandó területek:

• Helyi (debreceni), megyei (Hajdú-Bihar megye), regionális (Észak-Alföld) és kiemelet ügyek esetében országos közösségi, közösségépítést szolgáló események, kezdeményezések.
• Fiataloknak szóló prevenciós (megelőző) kampányok, egészséges életmódra való nevelés. 
• Egészségmegőrző kampányok, egészségügyi szűrőnapok.
• Gyermek és felnőtt sportesemények.
• Fiatal tehetségek mentorálása a sport, az irodalom, és a zeneművészet területén.
• Művészeti projektek, rendezvények.
• Környezetvédelemmel kapcsolatos közösségi programok.
• Állatvédelemhez kapcsolódó közösségi kezdeményezések.

Kérjük, amennyiben úgy gondolja, hogy kérése a fenti kritériumoknak megfelel, úgy írásos megkeresését juttassa el az alábbi email címre az aktuális pályázati időszakban: projectmanager@felfoldi.hu.

Az email tárgya: ''Szponzoráció - [ESEMÉNY ELNEVEZÉSE]'' A kérelem formai és tartalmi követelményei:

Kérését maximum egy A4-es oldal terjedelemben fogalmazza meg.

Jelentkezés előtt kérjük olvassa el az adatvédelmi szabályzatot!

Az összefoglaló tartalmazza:
• a rendezvény, kezdeményezés dátumát,
• a rendezvény, kezdeményezés célját,
• azt, hogy mindez hogyan illeszkedik vállalatunk stratégiájához,
• a rendezvény rövid leírását,
• a várható létszámot,
• a támogatási igény mértékét, módját,
• minden egyéb mérvadó információt.


A beadott pályázatokat cégünk munkatársai egyesével értékelik. A szponzorációval kapcsolatos döntésről minden pályázót írásos formában értesítünk a beadási határidőt követő 15 munkanapon belül.

Az elbírálást követően a pályázókkal egyéni megállapodást kövünk a szponzorációhoz kapcsolódóan.

A pályázat elkészítéséhez jó munkát kívánunk! Már alig várjuk, hogy halljunk Önről és az Ön által képviselt kezdeményezésről!

A pályázatokat a projectmanager@felföldi.hu email címre várjuk, tárgya: Szponzoráció - [ESEMÉNY ELNEVEZÉSE] legyen.Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music