Blog - Our news

Édes a siker íze, „aratott” Kölnben a Felföldi Kft.

20. February 2018.
Felfoldi news
Édes a siker íze, „aratott” Kölnben a Felföldi Kft.

Édes a siker íze, „aratott” Kölnben a Felföldi Kft. DEBRECEN, KÖLN. Tizenötödik Alkalommal Vett Részt A Hagyományos, Évenként Megrendezendő Kölni Édesipari És Élelmiszeripari Világkiállításon A Debreceni Székhelyű Felföldi Édesipari Kft.


Lenyűgözték a látogatókat

A napokban megrendezett eseményen már az első órákban óriási érdeklődés övezte a cég pavilonját, új és régi kereskedelmi partnerek kóstolgatták a finomságokat. A legnagyobb sikerük a különböző ízesítésű sajt falatoknak volt, de természetesen a hagyományos szívószálak és a pillanatok alatt elkészíthető muffin alapanyagok is lenyűgözték a látogatókat. Felföldi Roland, a cég igazgatója a Naplónak elmondta, idén a legnagyobb létszámú csapattal képviseltette magát gyár, a külkereskedők hosszított nyitvatartással állták a rohamokat.  HBNenyűgözték a látogatókat

A napokban megrendezett eseményen már az első órákban óriási érdeklődés övezte a cég pavilonját, új és régi kereskedelmi partnerek kóstolgatták a finomságokat. A legnagyobb sikerük a különböző ízesítésű sajt falatoknak volt, de természetesen a hagyományos szívószálak és a pillanatok alatt elkészíthető muffin alapanyagok is lenyűgözték a látogatókat. Felföldi Roland, a cég igazgatója a Naplónak elmondta, idén a legnagyobb létszámú csapattal képviseltette magát gyár, a külkereskedők hosszított nyitvatartással állták a rohamokat.  HBN

Sikere volt a debreceni édesipari cégnek Kölnben Fotó: Magánarchívum

Sikere volt a debreceni édesipari cégnek Kölnben 

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

https://www.naplo.hu/helyi/2018/02/15/edes-a-siker-ize-aratott-kolnben-a-felfoldi-kft.naplo

FOTÓ: MAGÁNARCHÍVUM


Categories: Felfoldi news Tags: ISM2018
Tell us what you think

Because the quality matters

The HACCP food safety system has been in practice since 2002, serving food safety and traceability obligations. IFS management system was introduced in 2007. The company has its own laboratory, which forms the basis of internal quality control.

cert 100% produced in Hungary,
European Union
cert HACCP
Safe and Quality
food certificate
cert IFS
Safe and High End Quality
food certificate

Press room - Don’t miss a thing

One of the most unique Hungarian artist on youtibe

06. august 2018.
Felfoldi news

Josepf Felfoldi is on of the richest man of the country in the sweet business, but he is also a a music writer, song producer and philantropist, he has many beautiful emotional and meaninful songs and  a political themed song called Brexit ballett.

Edible straws are coming soon by Joseph Felfoldi

26. june 2018.
Felfoldi news

Edible Straws are coming soon by the inventor of Quick Milk Magic Sippers- Joseph Felfoldi who says It's important for environmental awareness because we only have one planet, so we all have to do something to save it! The new product developement is in prgress.
#felfoldi #gogreen 

Know more about Joseph Felfoldi

06. june 2018.
Felfoldi news

Joseph Felföldi founded his company Felföldi Confectionery Ltd, which he has since successfully developed into a globally-exporting enterprise employing nearly 300 people.He is a Hungarian businessman, music producer, motivational writer and philanthropist. You can learn more about him and his four faces at his official website. 

 

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music