Blog - Our news

Édes a siker íze, „aratott” Kölnben a Felföldi Kft.

20. February 2018.
Felfoldi news
Édes a siker íze, „aratott” Kölnben a Felföldi Kft.

Édes a siker íze, „aratott” Kölnben a Felföldi Kft. DEBRECEN, KÖLN. Tizenötödik Alkalommal Vett Részt A Hagyományos, Évenként Megrendezendő Kölni Édesipari És Élelmiszeripari Világkiállításon A Debreceni Székhelyű Felföldi Édesipari Kft.


Lenyűgözték a látogatókat

A napokban megrendezett eseményen már az első órákban óriási érdeklődés övezte a cég pavilonját, új és régi kereskedelmi partnerek kóstolgatták a finomságokat. A legnagyobb sikerük a különböző ízesítésű sajt falatoknak volt, de természetesen a hagyományos szívószálak és a pillanatok alatt elkészíthető muffin alapanyagok is lenyűgözték a látogatókat. Felföldi Roland, a cég igazgatója a Naplónak elmondta, idén a legnagyobb létszámú csapattal képviseltette magát gyár, a külkereskedők hosszított nyitvatartással állták a rohamokat.  HBNenyűgözték a látogatókat

A napokban megrendezett eseményen már az első órákban óriási érdeklődés övezte a cég pavilonját, új és régi kereskedelmi partnerek kóstolgatták a finomságokat. A legnagyobb sikerük a különböző ízesítésű sajt falatoknak volt, de természetesen a hagyományos szívószálak és a pillanatok alatt elkészíthető muffin alapanyagok is lenyűgözték a látogatókat. Felföldi Roland, a cég igazgatója a Naplónak elmondta, idén a legnagyobb létszámú csapattal képviseltette magát gyár, a külkereskedők hosszított nyitvatartással állták a rohamokat.  HBN

Sikere volt a debreceni édesipari cégnek Kölnben Fotó: Magánarchívum

Sikere volt a debreceni édesipari cégnek Kölnben 

Forrás: Hajdú-Bihari Napló

https://www.naplo.hu/helyi/2018/02/15/edes-a-siker-ize-aratott-kolnben-a-felfoldi-kft.naplo

FOTÓ: MAGÁNARCHÍVUM


Categories: Felfoldi news Tags: ISM2018
Tell us what you think

Because the quality matters

The HACCP food safety system has been in practice since 2002, serving food safety and traceability obligations. IFS management system was introduced in 2007. The company has its own laboratory, which forms the basis of internal quality control.

cert 100% produced in Hungary,
European Union
cert HACCP
Safe and Quality
food certificate
cert IFS
Safe and High End Quality
food certificate

Press room - Don’t miss a thing

Irodalom, zene, édesség: feltárul Felföldi József világa

15. may 2018.
Felfoldi news

Debrecen – Érdekes CD került a kezembe a napokban. Az Ébredés című szimfonikus költemény borítóján zeneszerzőként az édességgyárost jegyzi. Beszélgetés Felföldi József édességgyárossal, aki a Kodály Filharmonikusokkal adott ki közös lemezt.

Another Job Expo in Debrecen

27. april 2018.
Felfoldi news

We afe participating at another Job Expo in Debrecen, this time in Forum shopping centre. Come and visit us.We are looking forward to meet many talented future colleagues.

See you soon.

Job Expo 2018

21. april 2018.
Felfoldi news

Great day yesterday at the Hall Job Expo. We had the opportunity to meet many very talented people who could be part of our team in the future. Thank you for visiting us it was nice to meet you all!
#Felföldi #JobExpo2018 #Debrecen #Hall

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music