Hírek - Híreink

A Felföldi család a Forbes magazinnal ünnepelte sikerét

2019. September 05.
Social engagement, Felfoldi news
A Felföldi család a Forbes magazinnal ünnepelte sikerét

A Felfödi család is részt vett a Forbes magazin legnagyobb magyar családi vállalkozások számára rendezett gálavacsoráján


Idén 5. alkalommal állította össze a Forbes magazin a legnagyobb 25 magyar családi vállalkozás listáját. A Felföldi Édességgyártó Kft. meghívást kapott a gálaestre, ahol az ország legbefolyásosabb családi vállalkozásait ünneptelte a magazin. 
A 2019-es „Legnagyobb magyar családi vállalkozások” listáját tegnap este tette nyilvánossá a Forbes magazin egy a Festetics Palotában megrendezett nívós gálavacsora keretében, ahol Felföldi József Roland fia kíséretében vett részt, akik ügyvezetőként a családi vállalkozás jövőjéért felel.

„Annak idején, amikor mai divatos kifejezéssel élve egy robbanásszerű innovációval elindítottam a vállalkozásomat, a termékeim és maga a cég koncepcióját a gyermekeim ihlették, nekik és hozzájuk hasonló gyermekeknek szeretettem volna egy kis boldogságot belecsempészni a mindennapjaiba az édességeinkkel.” – emlékezett vissza Felföldi József – „Büszke vagyok rá, hogy mára több millió gyermek és felnőtt fogyasztja a termékeinket világszerte, az pedig még nagyobb öröm, hogy ebben a sikerben a saját családommal, a gyermekeimmel osztozhatom, akik ma már aktívan részt vesznek a cég irányításában és működtetésében!”

„2019-ben sincs megállás!” – mondta az örökké ambiciózus és agilis cégvezető Felföldi József.
„A 2018-as év eredményei magukért beszélnek, de a sikereink még nem hatalmaznak fel rá bennünket, hogy hátra dőljünk, vagy elkényelmesedjünk! A víziónk szerint a következő években azért dolgozunk majd, hogy Közép-Kelet-Európa legnagyobb családi tulajdonban lévő édességgyártó vállalkozásává váljunk, ez által pedig hozzájáruljunk régiónk és hazánk gazdaságának fejlődéséhez! Persze ezek távlati tervek, sok kis lépés sorozata, de már rövidtávon is rengeteg újdonságot tervezünk, például a fogyasztók állandó kérésének eleget téve néhány hónapon belül márkaboltot nyitunk Debrecenben!”
 


Kategóriák: Social engagement, Felfoldi news Címkék: Social engagement, Felfoldi news
Mondja el nekünk, hogy mit gondol

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkék



Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music