Hírek - Híreink

Amikor az előrehaladó ellátási rendszerhez szükséges gyökerekhez visszatérő lépéseket teszünk

2019. August 27.
Social engagement, Felfoldi news
Amikor az előrehaladó ellátási rendszerhez szükséges gyökerekhez visszatérő lépéseket teszünk

A Felföldi Édességgyártó Kft forrásait a magyar határokon belül törekszik szélesíteni.


Felföldi József, vezérigazgató a semmiből kezdte építeni vállalkozását, még abban az időben amikor a legtöbben nyugatra migráltak, hogy szebb jövőt szövögessenek.

 

25 évvel később, napjainkban meglátása, miszerint maradjunk hűek a hazához egész egyszerűen gyümölcsözik.

 

„Hosszú évekig szállingóztak kifelé a tehetséges emberek, míg a nyugati termékek pedig özönlöttek befelé.” emlékszik vissza Felföldi úr-„ez viszont kezd megváltozni, az emberek újra értéket és minőséget látnak a hazai termékekben és fejlesztésekben.”

 

Mint magyar-tulajdonú vállalat, amely 400 embert foglalkoztat és már több mint 40 országba exportál, a Felföldi Édességgyártó Kft. kiváló és példaértékű teljesítményt produkál, olyat amelyet a magyar agrárminiszter szívesen sokszorosítana országszerte.

 

„Dr. Nagy István agrárminiszter kiemelt jelentőségű stratégiai ágazatnak nevezete a hazai élelmiszeripart és abban a magyar tulajdonú Felföldi Édességgyártó Kft. szerepét. A látogatása során beszélgettem a magyar alapanyagok fontosságáról és hogy miként szeretnénk növelni a gyártásban betöltött mértéküket.


Úgy gondolom, hogy nagy korszakváltásokon vagyunk túl, hiszen egyre több élelmiszergyártónak fontos a hazai alapanyag, ezzel is támogatva a magyar beszállítók erősödését. A Felföldi Kft. törekszik arra, hogy minél több magyar beszállítója legyen a jövőben, ami azt jelenti, hogy Európa többi országa helyett magyar tulajú cégekkel tennénk lehetővé a gyártás ellátását.

 

Egyre kedveltebb koncepció a vásárlóknál, hogy helyi terméket választanak, amivel támogatják a helyi gazdákat. Mindez erős érték-vezérelt marketinggel társul. A nemzetközi ellátás visszaszorításával csökkenthető a környezeti károk mennyisége, amely szintén egy fontos vezérelv.

 

„Magyar vállalkozóként, aki hazája mellett döntött a legnehezebb időkben is, felelősségnek érzem, hogy segítsem a hozzám hasonló helyzetben lévő hazai üzletembereket.” -mondja Felföldi József. „A szüleim is gazdálkodók voltak, tanyán nőttem fel, így teljesen megértem és támogatom a hazai gazdákat. Másrészt üzleti szempontból is lényeges az érték-központú marketing, amivel mindenki határozottan csak nyerhet. Mindenki ezt akarja.

 

Az elkövetkezendő évek során a Felföldi Édességgyártó Kft. jelentős mértékű előrehaladást tervez, erősen hangsúlyozva a környezet-és egészségtudatosságot, reformtermékekkel és példaértékű elvekkel. Felföldi úr beismeri a nehézségeket, de optimista a jövővel kapcsolatosan.

 

„Nem lehet mindent egyből kivitelezni, de a megfelelő hozzáállással, derűlátással és kreativitással megalapozható a siker. Mindig abból indulunk ki, amink van, így célunk, hogy nyitottak legyünk a környezetünk adta lehetőségekre, amellyel a hazai piacot gyümölcsöztethetjük.” 

 


Kategóriák: Social engagement, Felfoldi news Címkék: supply system, core values
Mondja el nekünk, hogy mit gondol

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkék



Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music