Felföldi József sikertörténete – bronzüstből édességgyár
“Már fiatal koromban eldöntöttem, hogy nem akarok alkalmazott lenni”. Felföldi József elsők között volt, aki hamburgert árult, majd szappannal és fürdősóval foglalkozott, ma pedig már a hatezer négyzetméteres Felföldi édességgyár tulajdonosaként aposztrofálható.
– Véletlenül kerültem kapcsolatba az édesség világával. Egy barátom életét vesztette egy autóbalesetben, és hogy segítsek a családnak, megvettem tőlük egy nagy bronz üstöt. Fogalmam sem volt arról, hogy mi célt szolgál, de nagyon tetszett. Négy- öt évvel később hívtam egy szakembert, aki felvilágosított, hogy ez egy drazséüst, ami cukorkát gyárt. Hát így kezdődött az édességgyártás – mondta Felföldi József.
A cikk folytatása a HAON-on olvasható:
[http://www.haon.hu/debrecen/felfoldi-jozsef-sikertortenete-bronzustbol-edesseggyar/1692611]