Hírek - Híreink

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. January 31.
Food expo
Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.


Legutóbb Kölnben jártunk az ANUGA élelmiszer- és vendéglátóipari szakvásáron, és már gőzerővel készülünk a következő nagy menetre, ugyanis a nyakunkban liheg az ISM, a világ egyik legnagyobb édességipari vására, ahová februárban vagyunk hivatalosak.
Úgy gondoltam, hogy talán érdekelhet benneteket, hogy miről is szól egy ilyen esemény és pontosan mit kell tennie egy cégnek, ha részt szeretne venni egy kiállításon.

Kezdjük azzal, hogy a működésünk, a potenciális értékesítésünk és a meglévő ügyfélkapcsolataink ápolásának szempontjából a kiállítások kiemelten fontosak. Sok minden dől el egy-egy ilyen jellegű rendezvényen. Egyrészt vagyunk mi, a kiállítók – több ezres nagyságrendre gondoljatok –, másrészt ott vannak a látogatók, akik ügynökként, disztribútorként, vagy egyéb céges képviselőként vadásznak a legjobb termékekre, amik később a boltok polcain megjelenhetnek.
Egy-egy néhány napos vásár akár több száz mini tárgyalás helyszíne is lehet. Olyan ez, mint az üzleti élet rapid randi központja, ahol ha megvan a szimpátia és a „közös pont”, akkor jön a kontakt csere, a rendezvényt követően pedig az igazi udvarlás.
Ha már a randis példánál járunk, akkor pedig képzeljétek el, hogy mennyire oda kell tennie magát az embernek, vagy jelen esetben a cégnek, hogy észrevegyék akkor, amikor van több ezer vetélytársa, akik ugyanazért a figyelemért küzdenek.

Hatalmas munka és tudatos tervezés mindez a cég részéről.

Regisztrálunk, standot tervezünk, a stand mérete alapján koncepciót készítünk/ készíttetünk a kiállítótér kialakítására és berendezésére, terméklistát készítünk arról, hogy mit szeretnénk bemutatni a rendezvényen, ha kell, új termékeket fejlesztünk ki, új csomagolások, brossúrák, szórólapok, ajándéktáskák, kiajánló anyagok készülnek, előre kiértesítünk minden régi partnert, hogy ne feledkezzen meg rólunk és látogasson el hozzánk az eseményen, felkészíjük az értékesítő csapatot, összerakjuk a termékeket, majd többször ellenőrizzük, hogy biztosan minden megvan-e, bepakolunk a kocsikba, megszervezzük a csapat utazását és szállását, odaérünk, kipakolunk, standot rendezünk, egész nap rapid randizunk, lezárunk, összepakolunk, hazahozunk mindent, összegezünk és kiértékelünk, végül pedig elkezdünk udvarolni az új potenciális vevőinknek.

Nehéz műfaj ez. 15-20 ember megfeszített munkája van egy kiállítás mögött, de mi a Felföldinél szerelmesek vagyunk ebbe az életérzésbe!


Kategóriák: Food expo Címkék: Felföldi, ISM2020
Mondja el nekünk, hogy mit gondol

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkékMert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. january 03.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.

A Felföldi Kft. részt vesz a 2021-es Anuga kiállításon

2021. september 15.
Felfoldi news, Food expo

2021. október 9-én újra megnyitja kapuit Koelnmesse területén az Anuga, amely a kiállítók számát és területét tekintve az egyik legnagyobb kereskedelmi expónak számít Európában.

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. january 31.
Food expo

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music