Hírek - Híreink

Folyamatos fejlődés, növekvő árbevétellel zárt a Felföldi Édességgyártó KFT.

2023. December 17.
Felfoldi news, Felfoldi Products, Felföldi
Folyamatos fejlődés, növekvő árbevétellel zárt a Felföldi Édességgyártó KFT.

A 2023-as évet zárja a felföldi édességgyártó kft. december 15. napjával befejeződik a gyártás és a gépek karbantartási időszaka kezdődik meg, hogy a következő évben minden zökkenőmentesen működhessen tovább maximális kapacitáson.


A cég az elmúlt évekhez képest sokkal nagyobb árbevétellel képes zárni az évet az előző év (2022) 11 millió eurós árbevétele sem volt kevés, de ehhez képest idén 2,8 millió euróval több, azaz 13,8 millió eurós árbevételt tudott realizálni. Ez köszönhető az új innovatív fejlesztéseknek, és a megnőtt termelékenységnek is.
Az évben sok változás érte a céget. Szemely béli változások is melyek érintették a felső, illetve középvezetői rétegeket is, kisebb átrendeződés következett be melynek hála nőtt a termelés hatékonysága.


Az operatív igazgató Dr. Hamza József a következőket mondta az évzárón:


Nehéz év van a cég mögött, voltak változások, és látható fejlődés is történt, de a következő évtől igazán nagy eredményeket várunk. Külön szeretnénk kiemelni a gyártásban dolgozó kollégákat, köszönjük nekik egész éves munkájukat, megfeszített munkamenet volt pláne az utolsó hónapokban, de sikeresen átvészeltük és ennek hála komoly eredményeket tudhatunk a hátunk mögött.
Ez a dolgozók nélkül pedig nem sikerülhetett volna így nem csak egy egyszeri évvégi bónusszal szeretnénk megköszönni munkájukat, hanem a jövő évet már egy magasabb bérezéssel tudjuk megkezdeni. Ez is jól bizonyítja, hogy a kemény munkának mindig meg van a jutalma!’

 


A következő évet a cég 2024. Január második napján kezdni meg.


Kategóriák: Felfoldi news, Felfoldi Products, Felföldi Címkék: Felföldi sweets, Felföldi, Felföldi team, Felfoldi news, Felfoldi Products, candy factory
Mondja el nekünk, hogy mit gondol

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkék



Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music