Hírek - Híreink

Győzött a magyar milliárdos

2016. February 17.
Felfoldi news
Győzött a magyar milliárdos

Lassan tizenöt éve állt perben és haragban egy ausztrál céggel egy magyar milliárdos, Felföldi József. A debreceni édességgyáros Felföldi József találmányát, egy ízesített szívószálát ugyanis egyszerűen lenyúlta egy cég és sajátjaként forgalmazta, milliárdos károkat okozva ezzel Felföldinek.


Perek sorozata indult, hosszú időn keresztül a világ több országának tárgyalótermeiben csatáztak a felek, ugyanis minden országban, ahol forgalmazták az édességet, külön pert kellett indítani.


Most úgy tűnik, vége a hajcihőnek. Az ügyben ugyanis az Európai Szabadalmi Hivatal is eljárást indított. A minap meg is született az ítélet. A hivatal Németországban tartott tárgyalásán kimondta, hogy a termék a magyar üzletemberé, mivel ő már 2002 előtt is gyártotta a terméket, így az Unistraw nevű ausztrál céget eltiltotta a gyártástól és a forgalmazástól.


Forrás/teljes cikk: [http://www.blikk.hu/aktualis/belfold/gyozott-a-magyar-milliardos-dontott-az-europai-szabadalmi-hivatal/rcrmvwr]


Kategóriák: Felfoldi news Címkék: Felföldi József, győzött, per, ausztrál cég
Mondja el nekünk, hogy mit gondol

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkék



Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music