Hírek - Híreink

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. January 03.
Felfoldi news
Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.


A kiemelt feladat végrehajtása érdekében, 2021. november 29. napjától ismét Felföldi József, a Felföldi Édességgyártó alapító tulajdonosa az ügyvezető,  aki több 10 éves tapasztalattal rendelkezik a vállalat irányításában. A Felföldi Édességgyártó Kft. korábbi ügyvezetője, Felföldi Roland már nem része a cégnek.

“A belső átalakítások eredményeként napvilágra került a Felföldi családon belüli ellentétek néhány részlete, amire a közösségi, közszereplői oldalamon tanító jelleggel próbáltam reflektálni (a követőim elé tárva az igazságot), hogy más ne kerülhessen hasonló helyzetbe. Szeretném leszögezni, hogy a 35 éve működő cégünk stabil alapokon nyugszik. Ami pedig az előző 35 évet illeti: Kedves partnereink és vásárlóink, az Önök elégedettsége cégünk számára mindennél fontosabb! A Felföldi Édességgyártó Kft. - a jövő évtől az új ügyvezetéssel, de a már jól megszokott lendülettel - várja Önöket, hogy továbbra is a legkiválóbb minőséget garantálva szolgálja ki a vásárlói igényeiket!
Boldog, békés karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kíván!” - tette hozzá Felföldi József, Felföldi Édességgyártó Kft. alapító, ügyvezető
 


Kategóriák: Felfoldi news Címkék: Felföldi
Mondja el nekünk, hogy mit gondol

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkékMert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music