Print

Classic Kitchen Muffin

Tejcsokoládés, 0,25l/ 219g

Tejcsokoládés muffin a klasszikus ízeket kedvelőknek. Próbáld ki, milyen egyszerű, de nagyszerű!


Type / flavor:

Tejcsokoládés


Packing / weight:

0,25l/ 219g


Add to:

75ml tej, 1 tojás, 40g olvasztott vaj


Cooking instruction:

Melegítse elő a sütőt 170°C-ra (vagy 4es gázfokozaton). Öntse az üveg tartalmát egy tálba, és adjon hozzá 75ml tejet, 1 tojást és 40g olvasztott vajat. Keverje el jól! Ossza el a keveréket egyenlő arányban egy előre kivajazott muffin sütőformában. Süsse 25-30 percig, vagy amíg aranybarnára nem sül. Miután kihűlt, már fogyaszthatja is!


Ingredients:

búzaliszt, granulált cukor, barna cukor, tejcsokoládé 10% (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília íz), sütőpor (stabilizátor: dinátrium-pirofoszfát, bikarbonát, kukoricakeményítő).HA ÖN VISZONTELADÓ ÉS TÖBB INFORMÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE TERMÉKEINKRŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE VAGY REGISZTRÁLJA VÁLLALKOZÁSÁT.


Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music