Print

Classic Kitchen Muffin

Triplacsokoládés, 0,50l/ 417g

Tejcsoki, ét- vagy fehércsoki? Nem kell választanod, mert ebben a muffinban mindhárom megvan. Triplacsokis muffin, háromszoros élvezet!


Type / flavor:

Triplacsokoládés


Packing / weight:

0,50l/ 417g


Add to:

1,5 dl tej, 2 tojás, 80 g olvasztott vaj


Cooking instruction:

Az üveg tartalmár elkeverjük 1,5 dl tejjel, 2 db tojással és 80 g olvasztott vajjal. Muffinpapírral bélelt muffintepsiben. Süssük  25-30 percig aranybarnára!


Ingredients:

búzaliszt, granulált cukor, barna cukor, étcsokoládé 3,6% (kakaómassza, cukor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília íz), tejcsokoládé 3,6% (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, fehér cukor 3,6% (cukor, teljes tejpor, kakaóvaj, teljes tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, természetes vanília íz), sütőpor (stabilizátor: dinátrium-pirofoszfát, emulgeálószer: szója lecitin, anyag: nátrium-bikarbonát, kukoricakeményítő).HA ÖN VISZONTELADÓ ÉS TÖBB INFORMÁCIÓRA LENNE SZÜKSÉGE TERMÉKEINKRŐL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN BE VAGY REGISZTRÁLJA VÁLLALKOZÁSÁT.


Mert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Quick Milk, a híres TOP termék

2024. march 18.
QM, Quick Milk Magic Sippers, Felföldi

A méltán híres Quick Milk, a Felföldi Édességgyártó híres zászlós hajója. Talán a cég termékei közül Magyarországon is ezt ismerik a legtöbben. Akik ismerik sem gondolták volna valószínűleg, hogy milyen sok ízben elérhető ez a tejbe mártott varázslat.

 

A Felföldi Édességgyártó KFT az ISM-en óriási sikert aratott termékeivel.

2024. march 01.
Felfoldi Products, ISM, Sales

Széles termékkínálatból nehéz kiválasztani a kedvenceket. Ezek a termékek aratták a legnagyobb sikert az idei ISM találkozón.

 

A Felföldi Édességgyártó ismét az ISM-re látogat.

2024. january 22.
ISM, Felfoldi Products, Felföldi, Food expo

A stand tervei már megvannak a termékek előkészítve, a kiállításra utazó csapat már indulásra készen. De a kérdés adott, mivel szolgál idén a Felföldi Édességgyártó az ISM-en?

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music