Hírek - Híreink

Felfoldi

Lezajlott a ISM Trade Show 2013

2013. January 27.
Food expo

Lezajlott a ISM Trade Show 2013

2013. January 27.
Food expo

GOLFOOD 2013 – Dubai

2013. January 21.
Food expo

Látogasson el hozzánk a GOLFOOD-2013 kiállításon!

ISM Trade Show 2013

2013. January 20.
Food expo

Látogasson meg minket a németországi Cologne városában megrendezendő ISM Trade Show-n Standunk neve: FELFÖLDI Édességgyártó KFT.

TILTAKOZÁS A KORRUPCIÓ ELLEN – SAJTÓANYAG

2012. October 09.
Felfoldi news

Hogyan lehet off-shore céget csinálni a magyar bíróságokból? Miként tehetnek tönkre egy vállalkozást több diplomás, jogot végzett emberek igaztalanul, a paragrafusok mögé burkolózva? Pártatlan, vagy sem a bíró, amikor tömöttnek látszó krokodilbőr táskát lát? Hangsúlyozzuk: csak látja, mi pedig nem, hogy van-e, lesz-e rajta illetéktelen ujjlenyomat.

Munkahelyteremtés 2012.

2012. September 04.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató képviseletében eljáró ÉARFÜ Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 99 520 429 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert telephelyfejlesztésre.

Felföldi József Strasbourgban küzd alkalmazottjaiért

2012. April 02.
Felfoldi news

A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul az a vállalkozó, aki kétmilliárd forintnyi kárát akarja behajtani a magyar államon. Felföldi József állítja: ötszáz ember megélhetéséért harcol, de itthon már esélytelen.

Felföldi József sikertörténete – bronzüstből édességgyár

2011. June 02.
Felföldi hírek

“Már fiatal koromban eldöntöttem, hogy nem akarok alkalmazott lenni”. Felföldi József elsők között volt, aki hamburgert árult, majd szappannal és fürdősóval foglalkozott, ma pedig már a hatezer négyzetméteres Felföldi édességgyár tulajdonosaként aposztrofálható.

Munkahelyteremtés 2010.

2010. June 21.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. és az ÉARFÜ Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. között létrejött támogatási szerződés alapján a Felföldi Édességgyártó Kft. 53 229 792 Ft összegű vissza nem térítendő támogatást nyert telephelyfejlesztésre.

Keresés

Kategóriák

Legutóbbi posztok

Népszerű cimkékMert a minőség számít

A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszere 2002 óta működik, mely az élelmiszerbiztonsági és nyomon követési kötelezettségeket szolgálja. Az IFS irányítási rendszert 2007-ben vezettük be. A vállalatunk saját laboratóriummal rendelkezik, amely a belső minőségellenőrzés alapját képezi.

cert 100%-ban Magyarországon gyártva,
az Európai Únióban
cert HACCP
Biztonság és Minőség
Élelmiszer tanusítvány
cert IFS
Biztonságos és magas minőség
Élelmiszer tanusítvány

Sajtó szoba - Ne hagyj ki semmit

Személyi változások a Felföldi Édességgyártó Kft. életében

2022. january 03.
Felfoldi news

A Felföldi Édességgyártó Kft. célja, hogy a vállalkozás 20 év múlva is azt jelentse fogyasztóknak és a 350 dolgozónak, illetve Debrecen közösségének, mint amit az elmúlt 35 évben jelentett: egy erős, fejlődőképes vállalatot.

A Felföldi Kft. részt vesz a 2021-es Anuga kiállításon

2021. september 15.
Felfoldi news, Food expo

2021. október 9-én újra megnyitja kapuit Koelnmesse területén az Anuga, amely a kiállítók számát és területét tekintve az egyik legnagyobb kereskedelmi expónak számít Európában.

Felföldi Kft. a nemzetközi kiállításokon

2020. january 31.
Food expo

Mint minden nemzetközi piacon, a külföldi partnerek kegyeiért versengő exportőr vállalkozás, a mi cégünk is minden évben jelen van a legtöbb nagy élelmiszeripari kiállításon.

Quickmilk
Classic Kitchen
Felfoldi Music